Songwriters´ Collective

Songwriters´ Collective som klubb i maj

Under maj månad ordnar vi fredagsklubb i Rockskolan. Detta för dig som vill ägna dig åt låtskrivning (i samarbete med Rockskolans Songwriter’s collective) eller för dig som bara vill njuta av musik och musiksnack under fredagseftermiddagarna. Du kan med ledares få hjälp med låttexter, inspelningsteknik och musikteori, eller bara diskutera låtar och band med likasinnade.

Välkommen med på Club Rockskolan fredagarna:

  • 5:e, 12:e och 19:e maj
  • mellan klockan 15 och 18!

Fortfarande gratis och med intresseanmälan.
Anmäl dej här: Anmälan Songwriters´ Collective som klubb i maj

 


För vem, när och hur?

  • För dej i åldern 13-20 år.
  • Deltagaravgift: 0€ våren 2023 (avgift från hösten 2023).
  • Som klubbverksamhet fredag eftermiddag efter skoltid.
  • Anmäl dej HÄR. Kort vem du är och vad du är intresserad av inom låtskrivande & musikproduktion


Skriva, spela in, producera, mixa och distribuera din egen musik med DIY metoden (Do It Yourself). 
Rockskolan – Songwriters´ Collective ger dej det som behövs för att börja skriva, producera och ge ut din egen musik. Allt från att skriva till att spela in samt ge ut och distribuera din musik. Från idén i huvudet till inspelning och mix till release på Spotify, Youtube m.m. Är du intresserad av endast tex enbart skriva eller producera, passar utmärkt! Tanken med Songwriters´ Collective är att föra samman unga för att jobba tillsammans och skapa musik, oberoende områden inom musikskapande. Så som musikbranschen långt fungerar idag. Längre fram på våren tar vi även upp ämnen som upphovsrättigheter, release samt marknadsföring, promotion och artistprofilering. Dvs allt som du behöver veta för att skapa och ge ut musik med DIY metoden.

Inga förhandskunskaper krävs, du kan vara helt nybörjare eller en som redan skrivit eller spelat in. Man kan även delta som ett band eller tillsammans med kompis.

 

 


Rockskolan – Songwriters´ Collective förverkligas genom finansiering av: